diumenge, 18 de maig del 2014

Sabadell Handbol 29 – Handbol Canovelles 22

Superioritat de principi a fi

Un cop superat l'intercanvi de gols inicials hem agafat la davantera i ja no l'hem deixat a tot el partit, amb una diferència de gols petita al principi però que aritmèticament anava engreixant-se amb el pas dels minuts.

La primera part hem acabat amb un 13-10, i tot començar la segona part a continuat ampliant-se la diferència fins a aconseguir-se la màxima diferència de 7 gols a la fi.

Altra cop un dels grans protagonistes han sigut la defensa que va funcionar molt bé i obligava contínuament a una mala selecció de tirs, tirs llunyans i sobre el passiu; Lluís a la porteria que ha estat molt encertat amb 7 aturades a la primera part i 11 a la segona entre aquestes 3 penals aturats; Pablo amb 8 gols a la primera part; i Jordi P. amb altres 8 gols a la segona.

Si la primera volta a Canovelles vam aconseguir, amb molta sort, un empat, ara una victòria clara, sumat a la victòria anterior sobre un equip que a la primera volta vam perdre, fa veure una trajectòria ascendent de l'equip que permet afrontar amb optimisme el partit de la setmana vinent amb un dels líders de la nostra lliga, el Cardedeu que va tercer molt a prop del segon.

A per la sorpresa. Força Sabadell.

Han jugar: Adrián, Alex G, Alex R. 2, Dani 1, David, German 4, Jordi P. 10, Jordi R. 2, Pablo 8, Pere, Pol, Sergi 1. Lluís (18) a la porteria.